Miljø og bærekraft

ROYAL+ skal være best på bærekraft. Vi skal være best i vårt marked på å kombinere arbeid innen dimensjonene sosiale forhold, miljø og økonomi. For å ivareta vår felles fremtid, skal vi strekke oss langt for å velge samarbeidspartnere, metoder og produkter som begrenser miljøavtrykket.

FNs bærekraftsmål er utgangspunktet for vårt bærekraftsarbeid.

Våre bærekraftsmål

Bærekraft hos ROYAL+

Bærekraft for oss i ROYAL+ handler om menneskene, tjenestene og selskapet. Vi skal sørge for varige, rettferdige og levedyktige facility service tjenester gjennom å kombinere dimensjonene sosiale forhold, miljø og økonomi.

Gjennom bransjesamarbeid, bevisste innkjøp og god opplæring av alle våre ansatte, skal vi sikre at våre tjenester utføres etter valgte bærekraftsmål. Vi har definert områder som er spesielt viktige innen facility service med aktuelle bærekraftsmål i parantes:

  • Mangfold, integrering og kompetanseutvikling (4,8,10)
  • Anstendige arbeidsforhold (8, 10)
  • God helse og helsefokus (3)
  • Matsvinn (2, 3, 12, 17)
  • Bærekraftig mat (12, 13, 14, 15, 17)
  • Klimavennlige produkter og metoder
  • Bransje og sektorsamarbeid

ROYAL+ er miljøfyrtårnbedrift. I tillegg er vi svanemerket (renhold), ISO9001:2015 sertifisert og oppfyller kravene til Debiomerking av serveringssteder. Mer om våre sertifiseringer finner du her.

Little-logo

#trekkinnpusten

Handlekraft for bærekraft

Mat må vi selvfølgelig ha, men hva vi velger å spise og hvor mye av maten som havner i søpla gjør en stor forskjell. Globalt sett står matproduksjon for en større andel av klimagassutslippene enn hele transportsektoren.

“Vi tenker bærekraftig drift i alle ledd”

Ta kontakt for pristilbud

Vårt samfunnsansvar

Våre medarbeidere er stolte av sine fagområder, og vi strekker oss langt for å ivareta videreutvikling og motivasjon for våre ansatte – uansett stillingsnivå eller bransjetilhørighet. ROYAL+ er stolt medlem av NHO Service og handel med tariffavtale, vi har eget ROYAL akademi og egne ressurser dedikert bærekraft.

Gjennom våre tjenester i ROYAL+ ønsker vi å legge til rette for å spise godt, sunt og bærekraftig. Vår påstand er at dette vil gi bedre helse til våre gjester, i tillegg til å applaudere de leverandører som produserer sine råvarer på en god måte – uten å gå på bekostning av naturens egne premisser. Våre kokker og dedikerte kjøkkenpersonell skal være stolte av det de produserer og skal kunne fortelle historien om råvarenes opprinnelse.

Vi skal tilby variasjon i utvalg. Vi vil tilby varer fra både store og mindre aktører, samt tilby lokal mat etter tilgang og sesong. Mat som gjør godt – for både kropp og sjel – og som vi skal være stolte av å presentere!

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Finn ut hvordan vi kan gjøre hverdagen enklere for din virksomhet.

Ta kontakt