Kantine og servering

De fleste arbeidsplasser har i dag en ordning for sine ansatte med bespisning på arbeidsplassen. Noen virksomheter har dessverre ikke mulighet til å velge annet enn den tradisjonelle nistepakken, men for alle andre kan vi tilby serveringsløsninger for arbeidsplassen, enten med oppdekking av buffet i et enkelt kontorkjøkken, i egen kantine eller i en felleskantine som deles med andre arbeidsgivere.

Kantinedrift

Vi i ROYAL+ vet hvor viktig det er med et godt og sunt måltid i løpet av arbeidsdagen, og skreddersyr derfor alltid våre serveringsløsninger slik at de passer både stedets fasiliteter, behov og budsjett. Våre kunder finnes i alle størrelser og bransjer, men felles for alle er at deres ansatte har behov for servering i løpet av arbeidsdagen.

Vi tilbyr alt fra enklere lunsjtjenester med fremsetting av mat, til mer omfattende kantinedrift for servering av mat og drikke til ansatte gjennom hele arbeidsdagen, samt til møter, selskap, arrangement og event.

I tillegg kan vi tilby fruktkurver, kaffemaskiner og vareautomater tilpasset dine behov.

I ROYAL+ tilbyr vi alltid løsninger hvor vi lager og anretter mat på ditt eget kjøkken.

Gjennom vårt konsept Gruve.3 vil vi tilby svært attraktive og bærekraftige serveringsløsninger for drift av kantiner og personalrestauranter. Dette konseptet er for de som forventer det aller beste innen servering på arbeidsplassen. Gruve.3 kan tilby både frokost, lunsj og middag – i tillegg til drift av kaffebarer og cafevirksomhet, selvsagt i overenstemmelse med lokalenes fasiliteter, avtalte behov og deres ønsker.

Våre kantinekonsepter

I vårt Gruve.3-konsept skal du først og fremst få sunne, varierte og velsmakende matopplevelser servert av våre dyktige kokker og kjøkkenmedarbeidere. Vi leverer både bedriftskantiner og personalrestauranter innenfor dette konseptet.

For bedrifter med andre behov for matservering, finner vi skreddersydde løsninger for din bedrift via vårt ROYAL+ konsept.

Ta kontakt for pristilbud